maanantai 21. tammikuuta 2013

Taupo, north island

Saavuttiin eilen Taupoon. Kaupunki on nimetty vieressä sijaitsevan Taupo-järven mukaan, isoin koko pohjoissaarella. Ollaan leiriydytty ilmaiselle leirintäalueelle uskomattoman kauniin joen rannalla, vielä kun olis suihku ja vessa niin olis täydellistä :D Tutustuttiin paikallisiin lukiolaisiin, kaikki täällä on niin vieraanvaraisia ja ollaankin saatu älyttömästi apua aina kun tarvittu.

Sunnuntaina yövyttiin muuten leirintäalueella jonka yhteydessä sijaitsi kuumialähteitä ja niitä hyödyntävä kylpylä. Melko täydellinen tapa viettää iltaa kuumassa altaassa lilluen. Lopussa vähän kuvia sieltä

Devon ja Alex lähti tänään aikaisin aamulla patikoimaan läheiselle tulivuorelle (sille joka pari viikkoa sitten purkautui), minä ja Jan jäätiin nauttimaan kaupunkipäivästä. Saatiin kyyti kaupunkiin eilen tapaamaltamme Alanalta, joka oli matkalla kaupunkiin lounaalle ja päätti käväistä leirintäalueella kysymässä tarvittaisko kyyti :) Ensitöikseni kaupungissa metsästin yleisen suihkun ja ihanan puhtaana suuntasin kauneussalonkiin ja vahautin sääret, oi elämän pieniä iloja! Vielä kun olis saanut hiukset leikattua oisin ihan valmis telttailemaan vielä viikon.

Tänään on päätösten teon paikka. Jan aikoo palata takaisin pohjoisen lämpöön ja työskennellä restauroiden satavuotiasta purjevenettä lähellä Rotoruaa. Veneen omistaa yhden opiskelijoista, Vincen isä, ja tämä tarjosi töitä myös mulle jos tahdon. Tarjous houkuttelee, mutta toisaalta olisi kiva päästä eteläsaarelle. Devon ja Alex jatkaa vielä etelään mutta tää tarkottais että ilman Janin telttaa meitä olis kolme yhden pikku teltan varassa. Toisaalta Jan kertoi että Alex on miettinyt jättävänsä seurueen ja suuntaavansa omille reiteilleen, saksalaisten juonittelua :) Tulivuoriseurue palaa illalla retkeilyalueelle ja vietetään ainakin yksi yö vielä Taupossa. Saa nähdä miten käy, huomenna ollaan viisaampia.

















2 kommenttia:

  1. Tulee mieleen se satukirja, jossa valittiin polku eri vaihtoehdoista ja tarina eteni sen mukaan minkä valitsit. Saas näkee huomenna minkä polun valitset. t.Ä

    VastaaPoista
  2. kiitos Maiju näistä tarinoista! Kiva matkustaa kanssasi täällä lumen ja pakkasen kourissa :) XO

    VastaaPoista