lauantai 23. helmikuuta 2013

Veri vetää Aucklandiin

Ei vienytkään tie vielä wellingtoniin. Totesin pienen googlettelun jälkeen ettei Raglanista pääse mitenkään fiksusti bussilla wellingtoniin, vaihtoineen reissu veisi yli 12h. Christina oli lähdössä ilmaisella kyydillä aucklandiin torstaina, joten päätin pitkittää Raglania yhdellä yöllä ja suunnata Christinan kanssa takaisin K'roadille :)

Saatiin siis kyyti Itävaltalaiselta Nadinelta Auckaldiin ja majoituttiin tuttuun ja turvalliseen hostelliin jossa meidät jo tunnetaan. Aucklandissa ollaan vietetty kunnon cityelämää, käyty kampaajalla ja kosmetologilla, juotu litroittain cappucinoja ja shoppailtu. Ostin vahingossa neljät parit aurinkolaseja. Minkä sille voi jos ei osaa valita.

Vietettiin eilen perjantai-iltaa viinin ja thairuuan kera. Käytiin vilkaisemassa kiinalaista lyhtyjuhlaa jota juhlitaan kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi. Ajankohta määräytyy jotenkin täydenkuun mukaan. Koko albertin puisto oli täynnä värikkäitä kiinalaisia paperilyhtyjä ja ruokakojuja. Melko vaikuttavaa. Ilta jatkui muutamalla klubilla pyörähtäen, Auckland on melko hipsterimekka.

Bussi kohti Napieria lähtee tunnin kuluttua, sitä ennen on aikaa vielä nauttia kuppi kahvia Christinan kanssa. Tänään pääsee kuluttamaan bussin penkkiä seitsemisen tuntia, onneksi eväänä on banaanileipää ja hyvä kirja.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti