keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kaupunkielämää

Lähes viikko kulunut Wellingtonissa. Aika on kulunut kaupungilla kulkiessa, Te Papa museota kierrellessä ja suomityttöjä treffaten. Käytiin lauantaina syömässä japanilaisessa ravintolassa Jonnan, Karoliinan, Henriikan ja Elinan kanssa, josta jatkettiin menestyksekkäästi Wellyn yöelämään. Eilen käytiin Henriikan ja Elinan kanssa leffassa katsomassa The Perks if Being a Wallflower, vaikuttava elokuva ja hieno oli teatterikin. Kyseisessä paikassa on vietetty kaikkien LOTR:ien ja Hobitin viralliset ensi-illat.

Wellington näytti tällä kertaa todellisen luonteensa. "Windy Welly" on ollut nimensä mukaisesti tuulinen ja sateinen, lämpötila on huidellut kosteanviileässä plus kymmentä. Tänään aurinko on kuitenkin kunnioittanut läsnäolollaan ja ulkona on tarjennut ilman takkia. Illalla käydään tyttöjen kanssa vielä syömässä ja Jonna heittää mut lentokentälle. Illan vika lento Aucklandiin lähtee kymmeneltä ja saapuu perille yhdeltätoista, toivottavasti saan niin myöhään vielä jollain ilveellä itseni kentältä K'roadille.

Loppuun vähän puolihuolimattomasti räpsittyjä kuvia Wellystä. Sen verran oon tykästynyt kaupunkiin että ihan hyvä että tänään on lähtö, kiusaus tänne jäämiseen kasvaa päivä päivältä :) Tyttöjen lisäksi on tullut bongattua muutakin suomalaista, hostlasta jopa kaksi suomalaista kirjaa sekä kirpparilta him-laukku. Kuvista puuttuisi vielä huhtamäen muovikansi joka löytyy jokaisen take away -kahvikupin päältä.



































1 kommentti:

  1. Mukavan näköinen tyttöporukka!
    Jollain tavoin on muuten aistittavissa, että kotiin paluu on jo vähän ajatuksissasi. t.Ä

    VastaaPoista