perjantai 3. huhtikuuta 2015

Luokkaretki Mornington Peninsulaan

Viimeisiä hellepäiviä viedään! 
Pari viikkoa sitten lämpötila kohosi jälleen kolmeenkymppiin joten päätettiin tehdä Nunnery-luokkaretki Mornington Peninsulaan. Niemimaa on tunnin ajomatkan päässä Melbournesta ja kaupunkilaisten suosima retkikohde. Vuokrattiin tätä varten kahdeksan hengen paku jotta saatiin mahtumaan koko konkkaronkka, tiimipaidat oli vakavassa harkinnassa mutta päätettiin hylätä kustannussyistä.

              Meidän perhepaku
Meidän konkkaronkka: Taylor, David, Liv, Anton, Emma, Kim ja Jesper


Pysähdyttiin parille rannalle lekottelemaan auringossa ja pulahtelemaan mereen. Vesi oli jäätävää mutta virkisti mukavasti hikisenä iltapäivänä. Kuvia rannoilta ei ole sillä puhelin jäi latautumaan autoon. Ajomatkan aikana kasattiin mun puhelimella Spotify-soittolista johon jokainen sai vuorollaan lisätä kappaleen. Lopputuloksena on mahtava viidenkymmenen kappaleen sekamelska jossa jokaiselle jotakin.

Pojat löysi joen

Päivän viimeisenä kohteena London Bridge, rantakallio jonka alle muodostunut luola saa sen muistuttamaan siltaa. Kuvista hankalaa hahmottaa kuinka suuresta murikasta on kyse, kiipesimme kyseiselle lohkareelle ja olo oli kun Gustafssonin Veikalla :) 

London bridge kivimuodostelma

Laskuveden paljastama luola


Enää kultainennoutaja puuttuu ja oltaisiin kuin suoraan vanhasta nuorten seikkailuromaanista
Tuonne piti päästä, Jesper pienen pienenä hahmona huipulla. 
Perillä huipulla 



Davidilla ja Jesperillä herkkä hetki

Päätimme jäädä odottamaan auringonlaskua ja lähteä sitten ajamaan kotia kohti. Melbournessa olo on turhankin kotoisa ja hetkittäin välimatka unohtuu, rannalla istuskellessa tuli pitkästä aikaa olo että on todella Australiassa ja kaukana kotoa. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti