maanantai 18. maaliskuuta 2013

Queenstown, Fergburger

Koko reissun ajan on Queenstownista puhuttaessa tullut aina esille maaginen burgerimesta: Fergburger. Kaikki travellaajat ovat hehkuttaneet kuinka Fergistä saa tämän pallonpuoliskon parhaimmat mätöt, ja että on synti poistua kaupungista kokeilematta.
Perjantaina käväistiin matkakumppanieni Janinan ja Amandan kanssa Queenstownissa hakemassa vuokra-auto, ja pitihän sitä ennen lähtöä käydä tsekkaamassa mistä koko intoilussa on kyse.

Paikkaa ei voi kutsua pikaruokalaksi, sillä pikaisesti paikasta ei ruokaa saa. Jengi jonottaa ravintolan ulkopuolella pelkästään päästäkseen tekemään tilauksen. Pöydän ääressä pääsee syömään onnekkaimmat. Runsaan puolen tunnin odotus palkittiin ja saatiin jopa istumapaikat tiskiltä. Ja palkinto oli sen arvoinen. MIELETTÖMÄN HYVÄÄ! Saatiin paikallisilta vinkki ettei ranskalaisia kannata tilata ellei ole nääntymäisillään, sillä burgerit ovat mahtavia niin maineeltaan kuin kooltaankin. Mitään muuta ei tarvinnutkaan sinä päivänä syödä. Ei ollut viimeinen Fergburger joka tulee nautittua tällä reissulla.

PS. Yhdessä kuvassa on fergburgerin seinältä löytynyt erään lääkärin kirjoittama kirje ravintolalle jossa tämä ilmoittaa hoitaneensa turistia jonka leuka oli mennyt sijoiltaan. Kädessään tällä oli osittain syöty Fergburger :)



















2 kommenttia:

  1. Oisko kasvisvaihtoehtoa ? Vaikka "oikeiden hampurilaisten" makuun vannovat väittävät, että hampurilaisen juju on pihvi... ei kasvissellainen :-)
    Hyvä, ettei ole tarvinnut nälissään reissata! Jatka samaan malliin!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksin kappalein: tofu ja falafel, porukan vegen mukaan ainakin falafel oli herkullinen :) tarkemmat sisällöt voi käydä zoomaamassa kuvista löytyvästä menusta :)

      Poista