tiistai 15. tammikuuta 2013

Coromandel

Tarkoituksena oli viettää ensi yö leirintäalueella, mutta päivänmittaan sää alkoi huonontua ja lopulta päädyttiin yöpymään hostellissa. Hotla on ihan mahtava hippimesta pikkukaupungissa. Kissat ja koirat vaan vaeltelee ympäriinsä. Loppujen lopuksi loistava vaihtoehto, oltiin ostettu grillisafkaa leirintäaluetta varten joten ilta kului takapihalla grillaten. Löydettiin taas uus saksalainen, opiskelijatyttö Alex. Jotta nimet ei menisi sekaisin, saksalaispoika Alex otti käyttöön oikean etunimensä Jan. Saksalaistyttö Alex liittyy huomenna matkaseurueeseen kun jatketaan matkaa.

Saattaa olla että blogi hiljenee hetkeksi, saa nähdä milloin päästään seuraavan kerran mestaan jossa wifi. Ehkä ihan hyvä, on tullut päivitettyä melko tiheään tahtiin :)

















3 kommenttia:

  1. Muistan kun kysyin, että pelottaako lähtö ? Niin vastasit että ei mua mikään muu kuin se, että olen siellä kauhean yksinäinen. Eipä onneksi toteutunut se pelko !!! t. äiti

    VastaaPoista
  2. Ei mua niinkään yksinäisyys huolettanut, vaan se että tulee tylsää kun on yksin. Mutta kiitos kun sait mut kuulostamaan raukkikselta äiti :)

    VastaaPoista
  3. hei sain ilkalta osoitteesi on hienoa katsoa ja lukea kuulumisia ei muuta kuin tervettä ja hyvää matkaa eteenpäin salosta terveisiä veikko ja anja

    VastaaPoista