tiistai 22. tammikuuta 2013

Suunnitelmien muutos; edelleen Taupossa

Totesin just että ihmisillä saattaa olla vaikeuksia kuka on kukin ja kenen kanssa oon liikkeellä ja missä. Itselläkin on hieman hankaluuksia hahmottaa mitä ihmettä sitä on tullut tehtyä pari viikkoa. Onneksi on blogi josta luntata :)

Tähän asti tapahtunutta:

Saavuin Aucklandiin tiistaina 8.1, samana iltana tapasin jenkkipoika Devonin joka lähti patikoimaan pohjoiseen palatakseen sunnuntaina ostamaan auton. Devon on about mun ikänen, rauhallinen autokauppias, ja jenkiks melko siedettävää seuraa. Viikon aucklandissa hengailin saksalaisten Simonin ja Christinan kanssa, kunnes Devon palasi ja päätettiin jatkaa matkaa yhdessä tiistaina 15.1.

Lähtöä edeltävänä iltana tavattiin saksalaispoika Alex (josta myöhemmin tuli Jan) joka liittyi seurueeseemme. Jan on kolmekymppinen laivateknikko joka työskentelee tutkimusveneellä sukellusroboottien parissa. Järjettömän positiivinen jätkä jolla älyttömästi reissukilsoja takana ja saman verran tarinoita joita jakaa. Pätevää reissuseuraa.

Reissumme ensimmäisenä iltana päädyimme telttailun sijasta hostelliin Coromandelissa, josta löysimme saksalaistyttö Alexin (jolloin Alexista tuli Jan). Alex on symppis tuore ylioppilastyttö jolle oon menestyksekkäästi opettanut suomea, kuten "ihan sama" "mitä sä teet" ja "siistii", luonnollisesti asiaan kuuluvilla kirosanoilla höystettynä :) Seuraavana päivänä matka jatkui pikkuhiljaa etelään, leirintäalueilla telttaillen ja rannalla makoillen.

Taupossa tapasimme mukavia paikallisia opiskelijoita joiden kanssa ollaan hengailtu. Leirintäalueella tutustuttiin myös poikakolmikkoon akselilta saksa-irlanti-englanti. Taupoon saavuttuamme tuli päätösten teon paikka.

Lopputuloksena:
tänään on tiistai 22.1. Minä ja Jan jäätiin Taupoon ja Devon jatkoi autolla etelään Alexin kanssa. Jotain sutinaa on heillä ilmassa ;) Yövytään Taupossa hostellissa yksi yö pyykkejä pesten ja suihkusta nauttien, huomenna liftataan takaisin kohti Rotoruaa ja Vincen isän venettä. Oon ollut myös yhteydessä aucklandissa tapaamaani Christinaan, todennäköisesti jatketaan matkaa yhdessä jossain vaiheessa.

Sain vihdoin hiukset leikkautettua! Eikä hintakaan päätä huimannut, 40$ :) ajattelin kampaajan jälkeen napata pikaisesti kahvin ja tulla kirjastoon hyödyntämään ilmaista wifiä, mutta näemmä Taupon kahvilat sulkevat jo neljältä. Puolen tunnin harhailun jälkeen löysin kaupungin ainoan avoinna olevan kahvilan ja suuntasin viimein ihanan viileään kirjastoon. Lämpötila ulkona on paahtava 25 astetta, pohjoiseen mentäessä taas lämpenee.

Tapaan kohta Janin hostellilla ja syödään illallista paikallistyttö Alannahin kanssa. Ihanaa päästä tänään oikeaan sänkyyn nukkumaan, saa nähdä milloin seuraava mahdollisuus siunaantuu. Sama pätee myös wifiin, joten katellaan taas joku päivä :)

PS. Harmittaa kun tää iPhone blogger ei anna kirjoittaa kuvatekstejä, mutta loppuun vähän sekalaista sakkia: eilen tapaamia travellaajia, paikallisia tyttöjä ja meijän autoseurueen viimeinen ryhmäkuva.





1 kommentti:

  1. Olin jo pitänytkin pientä kirjanpitoa paperilla, jotta pysyisin kärryillä, mutta nyt laitoitkin loistavan tiivistelmän. Päädyit lopputuloksena ratkaisuun, johon vähän toivoinkin, että päätyisit. t.Ä

    VastaaPoista