keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Piiiiitkän matkan jälkeen vihdoin täällä!

Kone laskeutui eilen kuudelta aurinkoiselle mutta tuuliselle aucklandin kentälle. Hostellin työntekijä oli ystävällisesti ohjeistanut miten pääsen perille ja niin nappasin Airbussin ja hurautin kohti kaupunkia. Sähköpostilla saamilla ohjeilla mesta löytyi helposti. K'road city travels on pieni hostelli melko boheemilla alueella jossa paljon baareja ja yökerhoja, kuulostaa melko kalliolta. Jyrkkien portaiden yläpäässä ystävällinen respa ohjeisti huoneeseen ja näytti pikaisesti paikat. Huone on neljän hengen mixed dorm, eli ei eroa naisten ja miesten huoneilla. Huoneessa haisee vahvasti jalkahiki, kuten lähes kaikissa englantia puhuvissa maissa myös täällä pidetään sisällä kengät jalassa.

Kauan kaivatun suihkun jälkeen siirryin kahvikupin kanssa parvekkeelle herrasmiesseurueeseen, yksi jenkki ja kolme kiwiä. Uus-seelantilaiset pojat olivat tulleet eteläsaarelta aucklandiin katsomaan Nightwishiä. Keskustelimme hetken suomalaisesta metallimusiikista, josta pojat tiesivät huomattavasti itseäni paremmin. Poikien lähdettyä keikalle jäimme jenkki Devonin kanssa juomaan muutaman oluet lämpimään iltaan, juttua riitti ja luonnollisesti piti vertailla suomen ja jenkkien eroja ja puhua politiikkaa. Devon jatkaa tänään matkaa eteenpäin, mutta palaa aucklandiin sunnuntaina ostamaan auton, sovimme treffaavamme kaljan merkeissä.

Kello on nyt kahdeksan aamulla. Vaikka puoliltaöin nukkumaanmennessä väsytti aivan vietävästi, heräsin silti kuudelta kiitos aikaeron. Seitsemän aikaan siirryin oleskelutilaan nauttimaan ilmaisesta wifistä, yllättäen ainoana hereillä koko talossa. Ilmainen aamupala on tarjolla jossain, pitäisi lähteä tutkiskelemaan paikkoja. Pekoni alkoi jo tuoksua, sen perusteella on hyvä suunnistaa.

Lämpötila ulkona on tällä hetkellä vajaan 20 astetta, päiväksi luvattu +26.
Kelpaa!









3 kommenttia:

  1. Äiti ja isä lähettää terveisiä! :)

    Äiti on kirjotellu sivutolkulla kommentteja, mutta ei oo onnistunu lähettämään niitä kun tänne ei ilmeisesti pysty kommentoimaan ilman gmail tms. tiliä?! (tais olla taktinen veto ;))

    Kommentit ois ollu kuitenkin ihan positiivisia, joten keep on rocking!

    VastaaPoista
  2. Eikä! En oo tajunnu :( viel näytin äidille miten kommentti laitetaan mut en tietty kokeillu onnistuuko se käytännössä. Onkohan se asetuksista kiinni vai bloggerin nykyinen käytäntö... Kiva olisi äidin kommentteja ollut lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan vaan asetuksista kii, salli anonyymit kommentit niin johan lähtee!

      Poista