perjantai 25. tammikuuta 2013

Orewa, north island

Eipä päädytty whangareihin. Vince lähetti eilen viestin ettei voikaan tulla hakemaan meitä koska auto on hajonnut eikä tiedä milloin saa sen korjattua. Ei olla ihan varmoja uskotaanko tätä selitystä, joten päätettiin unohtaa koko purjevene toistaiseksi ja jatkaa matkaa melanien kyydissä aucklandiin. Melaniella on enää pari viikkoa NZ:ssä jäljellä joten pyrkimyksenä on myydä auto.

Aucklandissa autettiin levittämään mainoksia hostelleihin ja internetkahviloihin. Päätettiin ajaa Aucklandin pohjoispuolelle orewaan leirintäauleelle ja yöpyä siellä pari yötä. Juuri kun päästiin motarille, mahdollinen autonostaja soitti ja pyysi nähdä auton. Käännyttiin takaisin keskustaan ja esiteltiin autoa kolmelle ruotsalaiselle travellaajalle. Ruotsalaiset päätyi ostamaan auton törkeään ylihintaan. Sovittiin että melanie ajaa auton aucklandiin lauantaina jotta voidaan telttailla pari päivää. Illalla juhlistettiin loistavaa kauppaa lämpimällä muovimukikuplivalla ja kylmällä thairuualla.

Ollaan nyt orewassa ja aiotaan viettää päivä thermal resort kylpylässä, pari päivää ollaan peseydytty kylmässä merivedessä joten kyllä kelpaa. Huomenna kaupungissa alkaa hot wheels autotapahtuma, Jan on vahvasti sitä mieltä että jäädään tänne vielä extrayöksi. Miehet ja autot...

Viimeistään sunnuntaina on tarkoitus liftata paihiaan ja tavata siellä aucklandissa tapaamaani saksalaistyttö Christina. Toivottavasti saadaan helposti kyyti vaikka orewa onkin melko pieni paikka. Hieman helpottaa että lähes kaikki pohjoiseen menivät ajavat tätä kautta välttääkseen tietullit.



















1 kommentti:

  1. ei venssoneilta voi koskaan ottaa törkeetö ylihintaa t. ile

    VastaaPoista