torstai 24. tammikuuta 2013

Rotorua, Raglan

Pysähdyttiin eilen keskiviikkona tienvarteen kyltin kanssa ja odoteltiin mahdollista kyytiä. Tarkoitus oli päästä rotoruaan jossa vietettäisiin yö jotta vince nappaisi meidät kyytiin ja jatkettaisiin matkaa whangareihin. Odotusta kesti noin 3 minuuttia kunnes saksalainen (yllätys yllätys) tyttö nappas meijät kyytiin. Tyttö on matkalla aucklandiin ja ajaa rotoruan kautta. Matkalla selvisi että Jan ja tyttö ovat samasta kaupungista ja Jan tuntee tytön isoveljen, pieni maailma.

Pysähdyttiin aamupalalle Rotoruaan ja todettiin ettei kellään ole kiire mihinkään joten voitaisiin ottaa pieni kiertotie. Vince lähtee ajamaan torstaina rotoruasta pohjoista kohti Aucklandin kautta, joten riittää että oltaisiin torstai aamupäivänä saman tien varressa jotta vince voi napata meidät kyytiin. Päätettiin kaikki kolme viettää yö raglanissa, joka on pieni surffauskaupunki länsirannikolla.

Raglan on mahtava, tänne pitää tulla uudestaan paremmalla ajalla. Vietettiin yö halvalla leirintäalueella ja sain vihdoin aikaiseksi kokattua kuuluisaa Hesarin avokadopastaa! On muuten maineensa veroista. Tänään matka jatkuu motarin varteen josta Vince nappaa meidät kyytiin kohti whangareita ja purjevenettä :)























1 kommentti:

  1. Arki piristyy kummasti kun hyppää aamulla hetkeksi ihanaan seikkailuusi sinne lämpöön. Tosin sieltä putoaa silmänräpäyksessä todellisuuteen kun avaa verhot ja tuijottaa tuota lumista puistoa ja lämpömittari näyttää - 17 . Kiitos kuitenkin näistä ihanista hetkistä !!

    VastaaPoista